IP-osaamistamme on palkittu WTR 1000 2024 -julkaisussa

Meillä on ilo ilmoittaa, että koko IP-tiimimme sekä kolme IP-asiantuntijaamme, Pamela Lönnqvist, Martin von Willebrand ja Esa Korkeamäki, on palkittu World Trademark Review:n WTR 1000 2024 -julkaisussa.

Olemme valtavan ylpeitä siitä, että HH Partners oli listauksessa ensimmäistä kertaa pronssitason toimistona immateriaalioikeuksien täytäntöönpano- ja riita-asioissa. WTR 1000 kuvailee toimistoamme omistautuneeksi ja joustavaksi tietämyksen ja kokemuksen keskittymäksi immateriaalioikeuksien, teknologian ja kansainvälisen oikeuden alalla – nämä ovat ominaisuuksia, joita pyrimme kehittämään entisestään!

WTR 1000 kehui Esa Korkeamäen ja Pamela Lönnqvistin osoittavan huomattavaa asiantuntemusta IP-strategioiden laatimisessa, neuvottelujen ohjaamisessa ja hienovaraisessa riitojenratkaisussa. Myös Martin von Willebrand sai julkaisussa kiitosta erityisesti työstään tavaramerkkien ja tuotenimien suojaamisessa sekä paikallisesti että EU:n tai kansainvälisellä tasolla.

WTR 1000 -julkaisussa tunnustetaan vuosittain huippuluokan ammattilaisia ja yrityksiä, jotka ovat ansioituneita tavaramerkkien hankkimisessa, suojaamisessa, valvonnassa, täytäntöönpanossa ja hyödyntämisessä. World Trademark Review julkaisee listan vuosittain, ja se on omistettu yksinomaan yksittäisten henkilöiden ja yritysten asiantuntemuksen raportointiin kaikilla tärkeimmillä tavaramerkkilainsäädännön ja -käytännön aloilla.  Lue julkaisu täältä.