Nettisivumme uudistuivat

Nettisivumme uudistuivat 1.3.2017. Tärkeä tavoite oli luoda hyvin myös mobiililla ja tabletilla toimivat sivut. Lisäksi halusimme päivittää visuaalisen ilmeemme verkossa. Tekniseksi alustaksi valitsimme WordPressin sen ominaisuuksien ja hyvän maineen takia. Kirjoituksiemme – joita nimitämme nyt kaikkia artikkeleiksi – kategorisointi on nyt helppoa ja kategorioita pystyy käyttämään sisällön esittämisessä fiksusti.

Visuaalisesta ilmeestä on vastannut Tom Jakobsson. Tekninen toteutus on Red Tail Median Jouni Salon tekemä. Kokonaisuutena verkkosivujen visuaalinen ilme yhdistettynä hyvään skaalautuvuuteen tuottaa erittäin miellyttävän lopputuloksen.

Työpöytänäkymä etusivusta

Yksi haaste oli valita hosting-tarjoaja. Tietoturvapäivitysten ylläpito on työlästä, ja ne olisi hyvä saada asennettua mahdollisimman nopeasti. WP-palvelu.fi valikoitui  hosting-tarjoajaksi, koska heidän palvelunsa keskittyy nimenomaan WordPress-hostingiin ja sisältää automatisoidut tietoturvapäivitykset. Odotettavissa on, että aina automatiikka ei toimi täydellisesti. Automatisoitujen tietoturvapäivityksien hyvä puoli on kuitenkin merkittävämpi: päivitykset tulevat nopeasti ja työmäärä per päivitys on vähäinen.

Martin von Willebrand

Osakkaamme Martin von Willebrand toimi internet-sivujen päivitysprojektin omistajana.