HH Partners jäseneksi TAGLaw:hon

HH Partners on liittynyt TAGLaw:hon, joka on maailmanlaajuinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma. TAGLaw:n jäsenet valitaan tarkasti perustuen laatuun, maineeseen ja muiden jäsenien suosituksiin. TAGLaw saavutti vuonna 2013 Chambers Global -julkaisussa ”Elite Law Firm Network” -statuksen, johon vain muutama muu verkosto ylsi.

TAGLaw Law Firm Network Logo

”Neljää toimistomme viidestä osakkaasta haastateltiin ennen liittymistämme TAGLaw:hon. TAGLaw:n analyytikko oli tehnyt pohjatyön ennen haastatteluita. Olemme vakuuttuneita TAGLaw:n sitoumuksesta laadukkaaseen palveluun”, kertoo HH Partnersin toimitusjohtaja Markku Korvenmaa. ”TAGLaw:hon kuuluu noin 145 asianajotoimistoa yli 80 maasta, joten TAGLaw antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaittamme maailmanlaajuisesti, ja silti tehokkaasti ja luotettavasti. Olemme olleet jäseninä vuoden 2013 lopusta ja olemme jo havainneet TAGLaw:n vahvaksi verkostoksi. ”

TAGLaw-verkoston jäsenet tapaavat useita kertoja vuosittain. Tavallista on, että yhteisiä kansainvälisiä tapaamisia on vuosittain kaksi ja sen lisäksi on alueellisia tapaamisia, esim. Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Verkostoitumisen lisäksi tapaamisissa panostetaan asianajotoimistojen toiminnan kehittämiseen.

TAGLaw Chambers Global Elite Law Firm Network

HH Partners on myös jäsenenä Euroopan laajuisessa Ecomlex-verkostossa, joka on keskittynyt teknologiaoikeuden, verkkokaupan ja yksityisyyden suojan kysymyksiin. ”Ecomlex-verkosto on vahvistanut teknologia-oikeuden osaamisaluettamme jo yli 10 vuoden ajan. Nyt TAGLaw täydentää kansainvälisiä verkostojamme kattamalla yleisen bisnesjuridiikan maailmanlaajuisesti. Euroopan alueella teknologia-alan toimeksiannoissa hyödynnämme Ecomlex-verkostoa.” sanoo osakas Martin von Willebrand, joka vastaa HH Partnersin teknologia-osaamisalueesta.

Lisätietoja siitä, miten TAGLaw-kontaktit voivat auttaa yritystäsi antavat Markku Korvenmaa ja Miika Erkkilä.