HH Partnersin tiimi Mindtrekissä

HH Partners osallistui Tampereella 17.10.-19.10.2016 järjestettyyn kansainväliseen Mindtrek-konferenssiin sponsorina yhdessä Validos ry:n kanssa. Suomen teknologiatapahtumien kärkijoukossa paikkansa vakiinnuttanut Mindtrek houkuttelee vuosittain osallistujia useista kymmenistä maista tutustumaan, keskustelemaan ja verkottumaan tulevaisuuden teknologioiden ja ideoiden tiimoilta. Vuoden 2016 teemoja olivat Open Source, Open Data, Immersion ja Smart City.

”Sponsoroinnin lisäksi vedimme open source compliance -aiheista työpajaa sekä asiantuntijapaneelia open source -yhteisöihin liittyvistä aiheista.”

HH Partnersin ja Validos ry:n tiimi Mindtrekissä 2016: Tapio Siilola, Markus Mannio, Henri Tanskanen ja Martin von Willebrand

“Osallistuimme tapahtumaan kokonaisvaltaisesti”, kertoo HH Partnersin teknologiaryhmän vetäjä Martin von Willebrand. ”Sponsoroinnin lisäksi vedimme open source compliance -aiheista työpajaa sekä asiantuntijapaneelia open source -yhteisöihin liittyvistä aiheista. Tämän ohessa HH Partners ja Validos pitivät yhteistä ständiä ja jalkautuivat konferenssikävijöiden keskuuteen. Näkemysten vaihtaminen ja uusien tuulien haistelu on olennainen osa kokonaisuutta. On myös ilo nähdä tapahtuman kasvavan – tänä vuonna se oli jo Tampere-talon kokoinen.”

Tilaisuudessa jaettiin myös Open World Hero 2016 -palkinto. Tällä kertaa sen sai Timo Sirainen ja Dovecot Oy. Sirainen on työllään yhdistänyt satoja miljoonia ihmisiä tuotteen ja yhteisön avulla – niin käyttäjiä kuin tekijöitäkin. Vuoden 2016 Mindtrekiin osallistui lähes 1200 vierasta. Mindtrek 2017 järjestetään Tampere-talolla 20.-21.9.2017.

Mindtrekin järjestäneen COSS ry:n työntekijöitä ja hallituksen jäseniä: Sirainen "In the Nucleus" -kiertopalkinnon kanssa sekä Jenna Välkki, Timo Väliharju, Ilkka Tengvall ja Martin von Willebrand.

Mindtrekin järjestäneen COSS ry:n työntekijöitä ja hallituksen jäseniä: Sirainen ”In the Nucleus” -kiertopalkinnon kanssa sekä Jenna Välkki, Timo Väliharju, Ilkka Tengvall ja Martin von Willebrand.

Lue lisää:

Martin von Willebrand Mindtrek-blogissa:
“What is Open Source Compliance?”

Tutustu Validos ry:n toimintaan:
http://validos.org/

Tutustu HH Partnersin avoimen teknologian osaamisalueeseen.