HH Partners loistaa kansainvälisissä rankingeissa

Asianajotoimistojen menestystä, juristeja ja laatua vertaillaan ja luokitellaan säännöllisesti useilla eri kansainvälisillä julkaisuilla. Tällaisia julkaisuja ovat mm. Best Lawyers, Chambers Europe, Who’s Who Legal ja Legal 500. Julkaisujen oikeudenalojen mukainen luokittelu ja vertailuihin käytetyt tutkimusmenetelmät vaihtelevat, mutta yhteistä vertailuille on, että tiedot juristeista ja asianajotoimistoista kerätään asiakkailta, kilpailijoilta ja toimistoilta.

”Lakimiestemme osaaminen on jo HH Partnersin perustamisesta asti ollut hyvin tunnustettuna asianajotoimistojen rankingeissa. Tämä kertoo hyvin vahvasti asiakkaidemme ja kilpailijoidemme suhtautumisesta HH Partnersin juristeihin alansa johtavina asiantuntijoina”, toteaa toimitusjohtaja Markku Korvenmaa.

Esimerkiksi Best Lawyersin viimeisimmässä tutkimuksessa parhaista asianajajista oikeudenaloittain puolet toimistomme asianajajista luokiteltiin Suomen parhaiden asiantuntijoiden joukkoon yhteensä seitsemässä eri kategoriassa.

Erityisen vahvasti HH Partners on tunnustettu teknologian, immateriaalioikeuden ja riidanratkaisun kategorioissa. ”Toimistomme painopistealueet näkyvät ilahduttavasti myös näissä vertailuissa. Yhteiskunnan muuttuessa teknologian ja immateriaalioikeuksien rooli jatkaa kasvuaan ja painopistealueemme antavat meille hyvän valmiuden tukea asiakkaitamme” jatkaa Korvenmaa.  ”Riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit taas mittaavat juristien osaamisen kaikkein tarkimmin: panostuksemme osaamiseen näkyy myös tämän alueen ranking-vertailuissa.”