Pamela Lönnqvist IPR-asiantuntijaksi HH Partnersille

Pamela Lönnqvist on nimitetty HH Partnersille immateriaalioikeuden asiantuntijaksi tittelillä Senior Legal Advisor, Intellectual Property.

”Olemme erittäin innostuneita, kun saimme kiinnitettyä Pamelan vahvistamaan IPR-alueen kyvykkyyksiämme. IPR:t ovat yksi toimistomme keskeisistä painopistealueista, ja näemme sen keskeisenä asiakkaillemme muuttuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa. Pamela pystyy auttamaan toimistoamme ja asiakkaitamme kilpailuedun rakentamisessa ja suojaamisessa”, toteaa Esa Korkeamäki, joka vastaa IPR-osaamisalueesta HH Partnersilla.

”On hienoa aloittaa tiimissä, osana joukkuetta, jonka tuntee entuudestaan ja johon voi luottaa. IP-lakimiehenä työskentely on antanut monipuolista kokemusta ja näkökulmia yritysten immateriaalioikeuksien suojaamiseen ja puolustamiseen eri tekniikan aloilla. Kaikilla yrityksillä pitäisi olla selkeästi muotoiltu IPR-strategia, joka tukee yrityksiä aineettoman oikeuksien kaupallisessa hyödyntämisessä”, sanoo Pamela Lönnqvist.

Lönnqvist on toiminut aikaisemmin IP-lakimiehenä patenttitoimisto Boco IP:llä. Hänellä on laaja kokemus työskentelystä eri tekniikan aloilla toimivien kotimaisten ja ulkomaisten yritysten kanssa, aloittelevista start-upeista monikansallisiin yrityksiin. Hänen erityisenä kiinnostuksen kohteenaan ovat bioteknologia, lääketiede, terveysteknologia ja diagnostiikka. Pamela viimeistelee patenttioikeutta käsittelevää väitöskirjaansa Helsingin yliopistolla.

Pamela julkaisi tiedon siirtymisestään HH Partnersille myös LinkedIn-profiilissaan.

Tutustu Pamelan asiantuntemukseen tarkemmin Pamelan henkilöprofiilissa.