HH Partnersin IP-asiantuntijoille tunnustusta IP Stars- ja WIPR Leaders -julkaisuissa

Meillä on ilo ilmoittaa, että osakkaallemme Esa Korkeamäelle on jälleen myönnetty ”Trade mark star 2023” -tunnustus IP Stars -julkaisussa. Osakas Martin von Willebrandille on myös myönnetty samassa julkaisussa tunnustus ”Transactions star 2023”.

Senior Legal Advisor, Intellectual Property Pamela Lönnqvist on ensimmäistä kertaa tunnustettuna World IP Review:n WIPR Leader 2023 -listauksessa yhdessä Esa Korkeamäen kanssa, joka on ollut mukana jo aiemmin WIPR Leaders -listauksessa.

WIPR Leaders -julkaisu sisältää yli 1700 ammattilaista 68 eri maasta ja tarjoaa kattavan luettelon maailman johtavista immateriaalioikeuden ammattilaisista. WIPR Leaders -julkaisun palkitut valittiin neljän kuukauden ehdokasasettelujakson jälkeen, jolloin WIPR pyysi näkemyksiä yli 12 000 immateriaalioikeuden ammattilaiselta.

Managing IP Stars on yksi arvostetuimmista ja kattavimmista kansainvälisistä julkaisuista immateriaalioikeuden alalla. Se on ilmestynyt vuodesta 1990 alkaen ja arvioi yli 70 eri lainkäyttöalueella johtavia immateriaalioikeuksien parissa toimivia yrityksiä ja henkilöitä.