HH Partners neuvoi myyjiä osakekaupassa – Indutrade Oy osti Finkova Oy:n koko osakekannan

Finkova on raskaan teollisuuden venttiileihin erikoistunut maahantuonti- ja myyntiyritys, jonka vuosiliikevaihto on noin 8,5 miljoonaa euroa. Se tarjoaa venttiiliratkaisuja prosessiteollisuudelle ja kattilavalmistajille. Sekä globaalisti että suomalaisilla markkinoilla toimivia asiakkaita ovat muun muassa sellu- ja paperiteollisuus, petrokemianteollisuus sekä energia- ja terästeollisuus. Finkova tullaan sisällyttämään Indutraden Flow Technology -liiketoiminta-alueeseen.

”HH Partnersin asiantuntemuksen avulla saimme yrityskaupan maaliin täsmällisesti, laadukkaasti ja ammattimaisesti. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme suositella HH Partnersin palveluita”, kertoo Finkovan toimitusjohtaja Anssi Lahti.

Indutrade on kansainvälinen teollisuuskonserni, joka myy ja kehittää korkean teknologian komponentteja, järjestelmiä ja palveluita. He tarjoavat ratkaisuja, jotka virtaviivaistavat asiakkaiden järjestelmiä ja prosesseja. Hajautetulla rakenteella Indutrade toimii yli 200 tytäryhtiön kautta, joilla on noin 6 000 työntekijää 31 maassa ja neljällä mantereella. Toiminta on jaettu kuuteen liiketoiminta-alueeseen. Indutrade on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä.

Lisää tietoa yrityskaupasta Indutraden lehdistötiedotteesta.


HH Partnersilla on laaja kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä yritysjärjestelyistä, joiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista. Avustamme asiakkaitamme yritysjärjestelyprosessin kaikissa vaiheissa: yritysjärjestelyn suunnittelussa ja strukturoinnissa, due diligence -tarkastuksissa, yritysjärjestelydokumenttien laadinnassa, neuvotteluissa ja järjestelyn kohteen haltuun ottamisessa. Alaan erikoistuneiden lakimiestemme lisäksi projektin hoitamiseen osallistuvat tarvittaessa myös toimistomme muut asiantuntijat kuten IPR-asioihin, ohjelmistolisensiointiin ja verotukseen erikoistuneet lakimiehet.

Lisää tietoa HH Partnersin tarjoamasta asiantuntemuksesta yritysjärjestelyihin ja liiketoimintakauppoihin liittyen:
Yritysjärjestelyt, asianajaja Ville Öfversten