Markkinointiakatemia MAK Oy osti Aucor Oy:n osakekannan – HH Partners edusti myyjiä osakekaupassa

MarkkinointiAkatemia MAK Oy on ostanut Aucor Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä MarkkinointiAkatemiasta tuli yksi Suomen suurimmista WordPress-toteuttajista.

HH Partners toimi kaupassa Aucor Oy:n osakkeiden myyjien oikeudellisena neuvonantajana hoitaen kaupan juridisen puolen alusta loppuun saakka sisältäen juridisen neuvonnan, dokumenttien laadinnan ja sopimusneuvottelut. Osakekaupan jälkeen MarkkinointiAkatemia työllistää yli sata työntekijää, ja sillä on toimistot Tampereella, Helsingissä ja Turussa ja Hämeenlinnassa.

”HH Partners toimi prosessissa ammattimaisesti ja asiantuntevasti. Käyttökielen vaihto kesken prosessinkin suomesta englanniksi onnistui kivuttomasti, ja muutenkin toiminta oli laadukasta ja ennakoitavaa. Vahva suositus!”, toteaa Aucor Oy:n verkkoliiketoiminnan johtaja Janne Jääskeläinen.

Aucor Oy on vuonna 2007 perustettu WordPress-toimisto, joka tarjoaa laajasti erilaisia verkkopalveluita kattaen muun muassa sivustokehityksen osaamisen ja palvelumuotoilun.

Vuonna 2013 perustettu MarkkinointiAkatemia MAK Oy on puolestaan markkinoinnin ja digitaalisen asiakashankinnan osaaja, joka auttaa yrityksiä kasvamaan digitaalisen asiakashankinnan avulla sekä neuvoo yrityksiä analytiikan hyödyntämisessä ja markkinoinnin kokonaisuuden johtamisessa. Yhdessä Aucor ja MAK tuottavat markkinoille kattavat digitaalisen markkinoinnin palvelut.

Lisätietoa Aucor Oy:n osakekaupasta:

Aucor Oy:n / Janne Jääskeläisen blogi 5.8.2019
MarkkinointiAkatemian tiedote 5.8.2019

Lisätietoa HH Partnersin palveluista yritysjärjestelyihin, liiketoiminta- ja osakekauppoihin liittyen:

Yritysjärjestelyt / asianajaja, osakas Ville Öfversten