HH Partners tuki Veikkausta open source -alueen kehittämisessä

Asianajotoimisto HH Partners Oy tuki Veikkaus Oy:tä open source -ohjeistuksen (guideline) laadinnassa ja open source -ohjelmistojen käyttöön liittyvien toimintatapojen kehittämisessä.

Veikkaus on kotimainen, valtion omistama rahapeliyhtiö, joka syntyi vuoden 2017 alussa, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja entinen Veikkaus yhdistyivät. Veikkaus tarjoaa yksinoikeudella Manner-Suomessa erilaisia rahapelejä, kuten Lottoa ja muita arvontapelejä, peliautomaatteja sekä muita kasinopelejä, vedonlyönti- ja totopelejä sekä raaputusarpoja.


HH Partners on teknologiaan, immateriaalioikeuksiin ja yrityskauppoihin keskittyvä asianajotoimisto. HH Partnersin avoimen teknologian tiimissä on viisi juristia ja harjoittelija. Yksi juristeista toimii myös kehittäjänä. Viime aikoina avoimen teknologian työ on painottunut guideline-projekteihin, avoimen lähdekoodin compliance-työhön, compliancen automaatioon sekä yhteistyömalleihin, mukaan lukien koodin julkaisemisessa neuvomiseen.

HH Partners tarjoaa Double Open -brändillä open source compliance-automaatiota palveluna. Tarjoama perustuu OSS Review Toolkit ORT -työkaluun sekä Double Open -tietokantaan ja ORT-työkalun laajennuksiin. Double Open muun muassa ylläpitää kaikille avointa lisenssilistausta, joka on ihmis- ja koneluettava.