Martin von Willebrandille Thought Leaders -tunnustus Who’s Who Legalin Data 2019 –listauksessa

HH Partnersin osakas Martin von Willebrand on mukana Who’s Who Legalin julkaisussa WWL: Data 2019 osana ”Thought Leaders” -listausta, joka kattaa maailman johtavat oikeudelliset asiantuntijat tietosuojan, tietoturvan sekä teknologian, median ja telekommunikaation osa-alueilla. WWL:n mukaan ”Thought Leader” -tunnustuksen saavat ”yksilöt, jotka ovat keränneet eniten mainintoja vertaisiltaan, legal counseleilta sekä muilta markkinalähteiltä tänä vuonna. Tutkimuksemme mukaan he ovat aidosti erinomaisia ammatinharjoittajia ja alansa ehdotonta parhaimmistoa.” von Willebrand on huomioitu WWL:n toimesta myös aikaisempina vuosina.

Who’s Who Legal on tunnettu oikeudellinen julkaisu, jota Law Business Research Limited on julkaissut jo vuodesta 1996 lähtien. Se julkaisee raportteja ja listauksia menestyneistä asianajajista ja toimii referenssinä oikeudellisten asiantuntijoiden löytämisessä.

Who’s Who Legal on ylpeä lahjomattomuudestaan. Sen sivustolla on yli 24 000 yksityisen puolen juristia ympäri maailmaa sekä lisäksi neuvoa-antavia ammattilaisia yli 150 kansalliselta hallintoalueelta.