Tutustu uusiin kollegoihimme: Jatro Pihlavamäki ja Sonja Laamanen

HH Partnersin asiantuntijatiimi on viime kuukausina saanut vahvistusta, sillä joukkoomme on liittynyt kaksi uutta juristia: Jatro Pihlavamäki ja Sonja Laamanen.

Olemme erityisen iloisia saadessamme Jatron takaisin tiimiimme. Hän työskenteli jo opiskeluaikanaan HH Partnersilla harjoittelijana, ja kävi kartuttamassa kokemusta associate traineena toisessa suuressa liikejuridiikan asianajotoimistossa. Valmistuttuaan Jatro liittyi takaisin tiimimme juristiksi ja neuvoo asiakkaitamme nyt erityisesti finanssiregulaatioon sekä yhtiö- ja sopimusoikeuteen liittyvissä asioissa.

Sonja taas vahvistaa toimistomme IPR-, tietosuoja- ja teknologiaosaamista. Ennen tiimiimme liittymistä, Sonja työskenteli juristina IPR- ja tietosuoja-asioiden parissa toisessa suuressa suomalaisessa liikejuridiikan asianajotoimistossa. Lisäksi Sonja on työskennellyt in house -juristina äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö Gramexissa.

Kysyimme uusilta kollegoiltamme, miten he ovat viihtyneet uusissa tehtävissään.

Vastaanotto HH Partnersilla on ollut erityisen lämmin ja siksi porukkaan on ollut todella helppo liittyä. Olen päässyt avustamaan asiakkaitamme useissa mielenkiintoisissa projekteissa ja samalla haastamaan osaamistani useiden visaisten kysymysten parissa. Kaiken kaikkiaan mahtavaa olla osa näin kovatasoista asiantuntijaporukkaa.”, kertoo Sonja.

Jatro: ”On ollut helppo palata mukaan remmiin, kun suuri osa kollegoista ja asiakkaista ovat olleet jo ennestään tuttuja. Juristina tietenkin vastuu toimeksiannoista on lisääntynyt, mutta ainakin itse tykkään laittaa kädet saveen ja haastaa itseäni!

Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa taloon Jatro ja Sonja!