Ville Öfversten juridisena neuvonantajana Feon Oy:n ja Akaa Steel Oy:n yrityskaupassa

Yritysjärjestelyistä vastaava osakkaamme Ville Öfversten toimi suomalaisen teräspalveluyhtiö Feon Oy:n oikeudellisena neuvonantajana sen ostaessa kotimaisen Akaa Steel Oy:n.

Perheyhtiö Onvest Oy:n omistama Feon Oy on markkinoiden suurin kotimainen teräspalveluyhtiö, jonka asiakkaita ovat kone- ja laitevalmistuksen sekä teräsrakentamisen ammattilaiset. Feon-konserniin kuuluu tytäryhtiö Oy AluSteel Ab, jonka kanssa Feon yhdessä muodostaa noin 170 mijoonan euron liikevaihdon ja työllistää Suomessa noin 220 henkilöä.

Vuonna 2007 perustettu Akaa Steel Oy on ohutlevytuotteiden tukkumyyntiin ja leikkaukseen erikoistunut yritys, joka sijaitsee Akaan Toijalassa Etelä-Pirkanmaalla.

Lue lisää

Feon Oy:n tiedote 1.11.2021


HH Partnersilla on mittava kokemus sekä kansainvälisistä että kotimaisista yritysjärjestelyistä, joiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista. Avustamme asiakkaitamme yritysjärjestelyprosessin kaikissa vaiheissa: yritysjärjestelyn suunnittelussa ja strukturoinnissa, due diligence -tarkastuksissa, yritysjärjestelydokumenttien laadinnassa, neuvotteluissa ja järjestelyn kohteen haltuun ottamisessa. Alaan erikoistuneiden lakimiestemme lisäksi projektin hoitamiseen osallistuvat tarvittaessa myös toimistomme muut asiantuntijat kuten IPR-asioihin, ohjelmistolisensiointiin ja verotukseen erikoistuneet lakimiehet.

Lisätietoja

Yritysjärjestelyt / asianajaja, osakas Ville Öfversten