Martin von Willebrand

Osakas, asianajaja

Martin von Willebrandilla on monipuolinen kokemus teknologia-alan kotimaisista ja kansainvälisistä toimeksiannoista, kuten lisensioinnista, oikeuksien siirroista ja yrityskaupoista, sopimusneuvotteluista, immateriaalioikeuksien ja osaamisen suojaamisesta, tuotekehityksen kysymyksistä, avoimesta lähdekoodista ja tekijänoikeudesta. Lisäksi hän on neuvonut useita yrityksiä yritysten yleisissä juridisissa tarpeissa.

Martinin luottamustehtäviin kuuluvat IT-oikeuden yhdistyksen puheenjohtajan ja sihteerin tehtävät (2006-2010), Validoksen puheenjohtajan tehtävät (2008-) ja COSS ry:n (Suomen avoimien tietojärjestelmien keskuksen) puheenjohtajana toimiminen (2014-2018, hallituksessa 2012-, ohjausryhmässä 2008-). Hän on kirjoittanut mm. Kauppapaikka verkossa -teoksen ja osan Verkkokauppaoikeus-kirjasta. Mm. Chambers, Legal 500, Who’s Who Legal ja monet muut julkaisut suosittelevat hänen osaamistaan.

Ennen toimistoomme siirtymistä Martin työskenteli Asianajotoimisto Heikki Haapaniemi Oy:ssä lakimiehenä vuonna 2000 ja sitä ennen sopimuskäsittelytehtävissä Radiolinja Oy:ssä.

KOULUTUS

Oikeustieteen kandidaatti, Helsingin yliopisto, 2000

ASIANAJAJALIITON JÄSENYYS

Suomen Asianajajaliitto, 2004

ASIANTUNTEMUSALUEET

Teknologiaoikeus, immateriaalioikeudet, avoimet teknologiat, tekijänoikeus, yritysjärjestelyt, julkiset hankinnat

KIELITAITO

Suomi, ruotsi, englanti, ranska