Martin von Willebrand

Osakas, asianajaja

Martin von Willebrandilla on monipuolinen kokemus teknologia-alan kotimaisista ja kansainvälisistä toimeksiannoista, kuten immateriaalioikeuksien ja osaamisen suojaamisesta, fintech-regulaatiosta, tietosuojasta, yrityskaupoista, avoimesta lähdekoodista, lisensioinnista ja tekijänoikeudesta. Lisäksi hän on neuvonut useita yrityksiä yritysten yleisissä juridisissa tarpeissa.

Martinin luottamustehtäviin kuuluvat IT-oikeuden yhdistyksen puheenjohtajan ja sihteerin tehtävät (2006-2010), Validoksen puheenjohtajan tehtävät (2008-) ja COSS ry:n (Suomen avoimien tietojärjestelmien keskuksen) puheenjohtajana toimiminen (2014-2018, hallituksessa 2012-, ohjausryhmässä 2008-). Hän on kirjoittanut mm. Kauppapaikka verkossa -teoksen sekä osan Verkkokauppaoikeus-kirjasta ja JIT 2015 -ehdot, käytännön käsikirja -kirjasta. Mm. Chambers, Who’s Who Legal ja monet muut julkaisut suosittelevat hänen osaamistaan.

Ennen toimistoomme siirtymistä Martin työskenteli Asianajotoimisto Heikki Haapaniemi Oy:ssä lakimiehenä vuonna 2000 ja sitä ennen sopimuskäsittelytehtävissä Radiolinja Oy:ssä.

KOULUTUS

Oikeustieteen kandidaatti, Helsingin yliopisto, 2000

ASIANAJAJALIITON JÄSENYYS

Suomen Asianajajaliitto, 2004

ASIANTUNTEMUSALUEET

Teknologiaoikeus, immateriaalioikeudet, avoimet teknologiat, tietosuoja, fintech-regulaatio, tekijänoikeus, yritysjärjestelyt, julkiset hankinnat

KIELITAITO

Suomi, ruotsi, englanti, ranska