Legal 500 suosittelee HH Partnersia johtavana asianajotoimistona

Legal 500 on julkaissut vuoden 2012 painoksen ja tuoreimmat suositukset suomalaisista asianajotoimistoista. HH Partnersia suositellaan laajasti, yhdeksässä kymmenestä tutkitusta osa-alueesta. Legal 500 -oppaat arvostelevat asianajotoimistojen vahvuuksia ja strategioita, yli 90 maassa Euroopassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikoissa ja Karibialla.

”Legal 500 suosittelee laajasti toimistomme palveluita tänäkin vuonna. Olen erityisen iloinen huomatessani, että palvelujamme suositellaan hyvin laaja-alaisesti. Uusien asiantuntijoiden mainitseminen toimistomme sisältä myös erittäin hieno asia.” toteaa Markku Korvenmaa, HH Partnersin toimitusjohtaja. ”75 %:ia juristeistamme suositellaan, mikä on tärkeä tieto asiakkaillemme. HH Partnersilla asiakas löytää helposti parasta ammattitaitoa yhdistettynä kompaktin toimiston hyötyihin.”

Legal 500 EMEA johtava asianajotoimisto

Legal 500 arvostelee asianajotoimistoja 10 kategoriassa: pankit ja rahoitus, pääomamarkkinat, yritystoiminta ja yritysjärjestelyt, riidanratkaisu, EU ja kilpailu, IPR, meri- ja kuljetusoikeus, kiinteistöt ja rakentaminen, teknologia, media ja telekommunikaatio (TMT) ja verotus. Kaikista 24 nimetystä yhtiöstä, HH Partners sijoittuu niiden seitsemän parhaan joukkoon, jotka saivat suosituksia yhdeksässä tai useammassa kategoriassa. HH Partnersia suositeltiin yhdeksässä kategoriassa, eli kaikissa paitsi pääomamarkkinoissa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Markku Korvenmaa.

HH Partners on Helsingissä sijaitseva asianajotoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen erinomaista palvelua ja ammatillista näkemystä. Kokemus ja erikoistuminen yhdistyvät HH Partnersilla johtavaksi ammattitaidoksi. Tämä tuottaa jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden parhaisiin tuloksiin.