Toimistomme

TAG Alliances

TAG Alliances – maailmanlaajuinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma

HH Partners on jäsen TAG Alliances®:ssa, joka on yksi maailman suurimmista riippumattomien asiantuntijapalveluyritysten monialaisista yhteenliittymistä – siihen kuuluu yli 290 jäsenyritystä yli 110 maassa. TAG Alliances on TAGLaw®:n, TIAG®:n (The International Accounting Group) ja TAG-SP®:n (Strategic Partners) yhdistelmä, ja se on suhteisiin perustuva, maailmanlaajuinen yhteisö, johon kuuluu lakiasiain-, kirjanpito- ja muita asiantuntijapalveluyrityksiä, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia, kustannustehokkaita ja arvoon perustuvia palveluja.

TAG Alliances:n jäsenet on tarkoin valittu, perustuen ammattitaitoon, asiakaspalvelun laatuun, maineeseen sidosryhmien keskuudessa sekä muiden TAG Alliances:n jäsenten suosituksiin. TAG Alliances:n jäsenet ovat arvostettuja, joilla on tuntemusta ja ammattitaitoa paikallisista markkinoista ja vahva arvo-pohja.

TAG Alliances

TAG Alliances – sitoumus laatuun

Parhaan laadun ylläpitämiseksi kaikki TAG Alliances:n jäsenyritykset ovat sitoutuneet yhteisiin tavoitteisiin ja standardeihin, mukaan lukien:

  • Erinomaisten ja kustannustehokkaiden asianajopalveluiden tarjoaminen nopeasti
  • Vahvojen asiakassuhteiden ja henkilökohtaisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen; tarjotun palvelun tehostaminen liittouman jäsenten käytössä olevien kansainvälisten resurssien avulla
  • Selkeä kommunikointi asiakkaille toimeksiantojen ehdoista ja toimeksiantojen edistymisestä

Kuinka HH Partners voi palvella liiketoimintaasi?

TAG Alliances:n kautta HH Partnersilla on kyky palvella asiakkaitaan maailmanlaajuisesti siellä, missä asiakasyritykset kasvavat. TAG Alliances:n avulla voimme tarjoata luotettavaa ja hyväksi havaittua paikallistason tuntemusta mihin tahansa haasteeseen, missä päin maailmaa tahansa. Lisätietoja siitä, miten TAG Alliances-kontaktit voivat auttaa yritystäsi, saat Markku Korvenmaalta tai Miika Erkkilältä.

TAG Alliance: Maailmanlaajuisesti suhteita omaava. Paikallisesti kunnioitettu.

Kaikki TAG Alliancesin jäsenet ovat arvostettuja asiantuntijoita, jotka tuntevat hyvin paikalliset liiketoimintakäytännöt, lait, määräykset ja kulttuurin, ja heillä on syvään juurtuneet suhteet yhteisöihinsä. Nämä vahvuudet antavat TAG Alliancen jäsenille kilpailuedun, jonka avulla ne voivat tarjota saumattoman ja yksilöllisen kokemuksen asiakkailleen kaikilla toimialoilla ja kaupallisilla sektoreilla.


Huomautus: TAG Alliances on kansainvälinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma, jolla on yhteiset tavoitteet ja standardit, mutta jonka jäsenet eivät ole saman tahon tai johdon kontrollissa. TAG Alliances ei itse harjoita asianajotoimintaa eikä tarjoa lainopillista neuvontaa. TAG Alliances kiistää kaikki vastuut tai vastuuvelvoitteet sen jäsenyritysten tekemisistä tai tekemättä jättämisistä. TAG Alliances:n jäsenyritykset eivät tarjoa yhdessä asianajopalveluita, eikä niiden välillä tai kesken ole mitään sellaista yhtiösuhdetta, joka seuraisi jäsenyydestä TAG Alliances:ssa.