Scancerco Oy kansainvälistyi yrityskaupan myötä

Kotimaisessa omistuksessa olleesta Scancerco Oy:stä tuli kansainvälinen toimija 30.10.2017 päivätyn yrityskaupan myötä, kun 47 % yrityksen osakkeista myytiin itävaltalaiselle Ascalon Holding GmbH:lle. Jäljellä olevat osakkeet säilyvät edelleen yksityisomistuksessa. HH Partners toimi järjestelyssä myyjien neuvonantajana.

”HH Partnersin aiempi kokemus kansainvälisistä yrityskauppasopimuksista auttoi meitä yksityishenkilöitä kauppasopimuksen detaljien kanssa”, toteaa yrityksen osakas Jouko Miettinen.

Scancerco Oy on ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuuden luotettava tavarantoimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ovi- ja ikkunahelat, DK-helat, profiilijärjestelmät, kattoikkunat, rakennuskemian tuotteet, tuloilmaventtiilit ja ilmansuodattimet. Vuonna 1976 perustettu Scanfinn Oy ja vuonna 1991 perustettu Biobe Oy on sulautettu holding-yhtiöönsä, Scancerco Oy:öön 1.3.2017 alkaen. Yritysten tietotaito ja laaja tuotevalikoima on nyt saatavilla yhden katon alta.

Kaupan myötä Scancerco Oy:n tavarantoimittajakontaktien määrä kasvaa, mikä mahdollistaa asiakkaille huomattavasti aiempaa laajemman tuotevalikoiman niin uusien tuotteiden, tuoteratkaisujen kuin tuoteryhmien muodossa, tarjoten tuotteita myös asiakkaiden vientimarkkinoille.

Ascalon Holding GmbH on mm. sekä toimialalla kansainvälisesti operoivan, markkinajohtaja VBH:n että saksalaisen ESCO Metallbausysteme GmbH:n enemmistöosakas. VBH on toiminut Scancercon ja sen konsernirakenteen purkua edeltäneiden yhtiöiden, Biobe Oy:n ja Scanfinn Oy:n, pitkäaikaisena yhteistyökumppanina vuosien ajan.

Lisää tietoa HH Partnersin palveluista yrityskauppoihin liittyen: Yritysjärjestelyt, Ville Öfversten

Lisää tietoja Scancercosta ja tästä kaupasta: https://scancerco.fi/omistajamuutos/