Martin von Willebrand ja Miika Erkkilä jälleen listattu johtaviksi asiantuntijoiksi Who’s Who Legalin Data 2022 -julkaisussa

HH Partnersin osakkaat Martin von Willebrand ja Miika Erkkilä ovat listattu Who’s Who Legalin Data 2022 -julkaisussa johtavien suomalaisten asiantuntijoiden joukkoon. Martin ja Miika listattiin molemmat johtavien asiantuntijoiden joukkoon informaatioteknologia-kategoriassa, Martin lisäksi yksityisyys- ja tietosuojakategorioissa.

Who’s Who Legalin Data-julkaisu pyrkii löytämään ne yritysten ulkopuoliset neuvonantajat, joilla on erityisosaamista televiestinnän, median ja informaatioteknologian alan yritysten edustamisessa. Julkaisuun valitut ovat ammattilaisia, jotka ovat kouliintuneet varmistamaan yritys- ja henkilötietojen pysymisen yksityisinä, auttamaan asiakkaitaan hallitsemaan henkilökohtaisia tietojaan, kehittämään tietoturvajärjestelmiä ja -infrastruktuuria, ratkomaan monimutkaisia ulkoistuskysymyksiä sekä neuvomaan asiakkaita yhtiö-, transaktio- ja sääntelykysymyksissä.

Who’s Who Legal on ylpeä julkaisunsa riippumattomuudesta ja arvovaltaisuudesta, eikä pääsyä siihen voi ostaa. Who’s Who Legal on listannut johtavia juridiikan ammattilaisia jo 25 vuoden ajan ja se listaakin yli 24 000 yksityisen sektorin juristia ympäri maailmaa sekä lisäksi neuvoa-antavia ammattilaisia yli 150 kansalliselta hallintoalueelta.