HH Partners toimittaa compliance-työtä Validokselle

HH Partners toimittaa Validokselle sen jäsenyrityksien tarvitseman open source compliance -työn. Validoksen jäseniä on yhteensä 11 ja niitä ovat muun muassa Fujitsu Services, Vaisala, EADS Secure Networks ja Proactum. Jäsenluettelo on nähtävillä Validoksen sivuilla.

Validoksen jäsenet hankkivat Validoksen kautta ohjelmistopakettien ns. validointia eli compliance-selvitystä.  Tähän kuuluvat selvitettävien pakettien lataus, päälisenssin identifiointi, paketin lähdekoodin sisältämien lisenssiviittausten läpikäynti Fossology-työkalun avulla, tulosten dokumentointi ja käytön ohjeistus.

HH Partnersin avoimen lähdekoodin osaamisryhmä on suomalaisissa oloissa poikkeuksellisen työllistetty ja kokenut. Ryhmän julkisiin referensseihin kuuluvat mm. MySQL AB:n neuvonta listautumiseen ja yrityskauppaan valmistautumisessa sekä Validoksen jatkuva neuvonta. Ryhmään kuuluu kolme juristia ja harjoittelija: osalle työ avoimen lähdekoodin tehtävien parissa on selvästi merkittävin osa työtehtäviä. Tiedusteluihin vastaa ryhmän vetäjä, asianajaja Martin von Willebrand.