Martin von Willebrand ja Miika Erkkilä WWL Data 2024 -julkaisussa

HH Partnersin osakkaat Martin von Willebrand ja Miika Erkkilä ovat jälleen saaneet tunnustusta Who’s Who Legalin Data 2024 -julkaisussa. Sekä Martinin että Miikan osaamista suositeltiin johtavien suomalaisten asiantuntijoiden joukossa informaatioteknologian kategoriassa, Martinin lisäksi yksityisyys- ja tietosuojakategoriassa.

Who’s Who Legal on tunnettu oikeudellinen julkaisu, jota Law Business Research Limited on julkaissut jo yli 25 vuoden ajan. Julkaisu on ylpeä riippumattomuudestaan ja arvovaltaisuudestaan: sen sivustolla listataan yli 24 000 yksityisen sektorin juristia ympäri maailmaa sekä lisäksi neuvoa-antavia ammattilaisia yli 150:ltä kansalliselta lainkäyttöalueelta.

WWL:n Data-julkaisu pyrkii löytämään sellaiset yritysten ulkopuoliset neuvonantajat, joilla on erityisosaamista televiestinnän, median ja informaatioteknologian alan yritysten edustamisessa. Julkaisuun valitut ovat ammattilaisia, jotka ovat kouliintuneet varmistamaan yritys- ja henkilötietojen pysymisen yksityisinä, auttamaan asiakkaitaan hallitsemaan tietovarantojaan, kehittämään tietoturvajärjestelmien ja -infrastruktuurin vaatimustenmukaisuutta, ratkomaan monimutkaisia ulkoistuskysymyksiä sekä neuvomaan asiakkaita yhtiö-, transaktio- ja sääntelykysymyksissä.