Yhteistyöverkostollemme Ecomlexille tunnustus Chambers Globalissa

Kuva: Unsplash / Michael Dziedzic

Chambers Global 2022 on palkinnut yhteistyöverkostomme Ecomlexin kategoriassa Technology & Communications tasolla Band 1, joka on korkein tunnustustaso.

Tunnustus myönnetään Euroopassa että maailmanlaajuisesti tehdystä työstä, ja sen taustalla olevan tutkimuksen tekee 200 analyytikkoa 200 eri lainkäyttöalueella tuottaen lähes 6 000 ranking-taulukkoa. Arvioinnissa  otetaan huomioon muun muassa osoitettu oikeudellinen osaaminen, esimerkillinen ammatillinen käyttäytyminen, asiakaspalvelu, kaupallinen ymmärrys, huolellisuus sekä sitoutuminen.

”Ecomlex on omistautunut tarjoamaan ensiluokkaista palvelua teknologia- ja viestintäalan asiakkaille. Sen eurooppalaiset jäsenet tarjoavat neuvontaa kaikissa teknologia-asioissa, kuten yksityisyyden suojaan ja tietosuojaan, sähköiseen kaupankäyntiin, televiestintään ja IT-hankintoihin liittyvissä asioissa. Verkoston yritykset neuvovat asiakkaita kaikilla aloilla, myös fintech-, adtech- ja pelialojen kysymyksissä. Paul Barton Fieldfisheriltä on keskeinen yhteyshenkilö”, kertoo osakkaamme Martin von Willebrand. ”Ecomlex-verkosto toimii ja sillä on yhteyksiä myös Kiinassa ja Piilaaksossa. Tästä on konkreettista hyötyä asiakkaillemme. Olemme käyttäneet verkostoa menestyksekkäästi Euroopan sääntelytyöhön ja fintech-oikeudenkäynteihin, tiedonhallintaan Kiinassa sekä sisäpiirin kontakteihin Piilaakson yrityksissä.”

HH Partners on ollut Ecomlexin jäsen vuodesta 2001. Yhteistyöverkostoon kuuluu asianajotoimistoja 18 eri Euroopan maasta.