Who’s Who Legal 2012: parasta asiantuntemusta HH Partnersilla

Who’s Who Legal on julkaissut vuoden 2012 rankkauksensa Internet, sähköinen kaupankäynti ja tietosuoja -kategoriassa. Who’s Who Legal selvittää ja listaa vuosittain johtavia liikejuridiikan asiantuntijoita. Who’s Who Legalin mukaan: ”Our research has revealed 539 experts in 48 jurisdictions who can truly be considered leaders in their field” ja  ”It is impossible to buy entry into this publication.”

 

Who'swholegal-picture

 

Vuoden 2012 Internet, sähköinen kaupankäynti ja tietosuoja -julkaisu rankkaa Taina Tuohinon ja Martin von Willebrandin johtaviksi asiantuntijoiksi Suomessa. Suomesta julkaisuun on päässyt 16 asiantuntijaa.

”Toimistomme juristit ovat yltäneet Who’s Who Legaliin jo usean vuoden ajan. Who’s Who Legal tekee tutkimuksensa haastatellen asianajajien asiakkaita ja kollegoja: näin juristit, jotka saavat koti- ja ulkomaisilta asiakkailta ja kollegoilta hyviä arvioita, tulevat huomioiduksi julkaisussa”, kertoo HH Partnersin osakas Taina Tuohino. ”Hyvät arviot kertovat menestyksestä hoitamissamme toimeksiannoissa ja panostuksestamme asiantuntemukseen.”