HH Partners avusti Netplaza Oy:n osakkeenomistajia yrityskaupassa

Tietoliikenne- ja verkko-operointipalveluita tarjoava Netplaza Oy saa vahvistusta viime vuosien ripeään kasvuunsa Cinia Oy:n ostettua Netplaza Oy:n koko osakekannan. HH Partners toimi kaupassa myyjien neuvonantajana.

”Netplaza on kasvanut viime vuosina nopeasti Suomen suurimmaksi itsenäisten alueellisten valokuituverkkojen suunnittelu- ja operointipalveluiden tarjoajaksi”, kertoo Netplaza Oy:n toimitusjohtaja Tommi Linna. ”Palvelemalla seutuverkkoasiakkaitamme olemme vahvasti mukana mahdollistamassa huippunopeiden kiinteiden valokuituyhteyksien ja laajakaistapalveluiden ulottautumisen kattavasti kaikkiin kotitalouksiin ja pienempiinkin yrityksiin ympäri Suomen. Cinian asiantuntemus, kattava runkoverkko Suomessa ja nopeat kansainväliset yhteydet tukevat kasvutavoitteitamme”, Linna kiteyttää.

“Työskentely HH Partnersin kanssa sujui hyvin ja heidän ammattitaidostaan oli paljon hyötyä järjestelyn toteuttamisessa”, toteaa Linna.

Seutuverkkopalveluiden ohella Netplaza hakee kasvua laajentamalla yritysten ja kuntien tietoliikennepalvelujen tarjoamista uusilla maantieteellisillä alueilla.

”Netplazalla on edistyksellistä osaamista tietoliikenne- ja IT-palveluiden tarjonnassa ja rakentamisessa. Tämän hankinnan ansiosta Cinia kykenee kehittämään palveluitaan entistä monipuolisemmiksi sekä laajentamaan palveluidensa kattavuutta myös maantieteellisesti. Netplaza Oy:n saaminen osaksi Ciniaa auttaa meitä kasvustrategiamme toteuttamisessa ja avaa meille huimasti uusia ovia olla mukana digitaalisten menestystarinoiden mahdollistajana”, avaa Cinia Oy:n toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila yrityskaupan merkitystä.

Lisää tietoa HH Partnersin palveluista yrityskauppoihin liittyen: Yritysjärjestelyt, Ville Öfversten

Lue lisää Netplazasta ja yrityskaupasta:
https://www.netplaza.fi/2018/06/netplaza-kiihdyttaa-kasvuaan-cinian-tuella/
https://www.cinia.fi/arkisto/netplaza-kiihdyttaa-kasvuaan-cinian-tuella.html