Who’s Who Legal: johtavaa asiantuntemusta HH Partnersilta

Who’s Who Legal on julkaissut vuoden 2010 rankkauksensa Internet, sähköinen kaupankäynti ja tietosuoja -kategoriassa. Who’s Who Legal selvittää ja listaa vuosittain johtavia liikejuridiikan asiantuntijoita. Who’s Who Legalin mukaan: ”We pride ourselves on the integrity and authority of our findings. It is impossible to buy entry into this publication.”

Vuoden 2010 Internet, sähköinen kaupankäynti ja tietosuoja -julkaisu rankkaa Taina Tuohinon ja Martin von Willebrandin johtaviksi asiantuntijoiksi Suomessa. Yhteensä julkaisu mainitsee kaiken kaikkiaan 479 asiantuntijaa 44 maasta. Suomesta julkaisuun on päässyt 16 asiantuntijaa.

”Toimistomme juristit ovat yltäneet Who’s Who Legaliin jo usean vuoden ajan. Who’s Who Legal tekee tutkimuksensa haastatellen asianajajien asiakkaita ja kollegoja: näin juristit, jotka saavat koti- ja ulkomaisilta asiakkailta ja kollegoilta hyviä arvioita, tulevat huomioiduksi julkaisussa”, kertoo HH Partnersin osakas Taina Tuohino. ”Hyvät arviot kertovat menestyksestä hoitamissamme toimeksiannoissa ja panostuksestamme asiantuntemukseen.”