Avustimme LocalBitcoinsia yritysrakenteen muuttamisessa

LocalBitcoins on yksi maailman johtavista bitcoin-vaihtopalveluista ja vertaismarkkinapaikoista. LocalBitcoinsin viikottainen vaihtovolyymi on yli 40 miljoonaa euromääräisesti jakautuen yli 40 valuuttaan. Vaikka yhtiön toiminta on varsin kansainvälistä, ovat yhtiön juuret vahvasti Suomessa.

”Yhtiön voimakas kasvu synnytti tarpeen arvioida LocalBitcoinsin yritysrakennetta uudelleen. Toteutustavaksi valittiin jakautuminen, joka mahdollistaa eri liiketoiminta-alueiden kehittämisen omina yhtiöinään ja siten muun muassa avainhenkilöiden omistuksellisen sitouttamisen liiketoimintaan”, kertoo asianajaja Ville Öfversten.

”HH Partnersin palvelu on mutkatonta ja tehokasta. Aikataulut ovat pitäneet ja HH Partners on toiminut asiantuntevana kumppanina toimialaan liittyvien oikeudellisten kysymysten ratkaisemisessa”, kiittelee toimitusjohtaja Jeremias Kangas.

”Olemme olleet etuoikeutettuja, kun olemme voineet seurata alueen pioneerin ja edelläkävijän kehittymistä sekä osallistua siihen”, taustoittaa osakas Martin von Willebrand. ”Olemme tukeneet LocalBitcoinsia lukuisissa kryptovaluuttoihin ja LocalBitcoinsin toimintaan liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.”

Lisää tietoja HH Partnersin yritysjärjestelypalveluista: asianajaja Ville Öfversten.

Lisää tietoja HH Partnersin teknologia-alueen palveluista: osakas Martin von Willebrand.