Martin von Willebrandille tunnustus Who’s Who Legalin Thought Leaders in Data 2018 –listauksessa

HH Partnersin osakas Martin von Willebrand on mukana Who’s Who Legalin Thought Leaders in Data 2018 –julkaisussa yhdessä yhdeksän muun suomalaisen juristin kanssa.

Who’s Who Legal kuvaa tämän nimityksen perustetta seuraavasti: ”Nämä henkilöt ovat erityismaininnan arvoisia – ei pelkästään siksi, että heillä on laaja-alainen asiantuntemus ja kokemus toimiessaan neuvonantajina maailman merkittävimpien ja kehityksen kärjessä olevien juridisten asioiden kanssa – vaan myös siksi, että heillä on taito innovoida, inspiroida ja ylittää asiakkaiden antamat tavoitteet ja tarpeet”.

”Tietosuojaryhmämme työ HH Partnersilla on pääasiassa kansainvälistä ja palvelemme laaja-alaisesti kansainvälisiä asiakkaita tunnetuista maailmanlaajuisista yhtiöistä startup-yrityksiin. Kansainväliset asiakkaat tulevat meille pääosin Ecomlex-verkostomme kautta. Ecomlex on erikoistunut paitsi tietosuojaan, mutta myös teknologiaan yleisesti”, kertoo HH Partnersin tietosuoja– ja teknologiatiimien vetäjä Martin von Willebrand. ”Toisaalta myös kotimaisten asiakkaiden määrä tietosuojaan liittyvissä asioissa on kasvussa johtuen muun muassa toukokuussa 2018 voimaan tulleesta EU:n GDPR-asetuksesta, toteaa von Willebrand.

Who’s Who Legal on tunnettu oikeudellinen julkaisu, jonka Law Business Research Limited on julkaissut jo vuodesta 1996 lähtien. Se julkaisee raportteja ja listauksia menestyneistä asianajajista ja toimii referenssinä oikeudellisten asiantuntijoiden löytämisessä.

Who’s Who Legal on ylpeä lahjomattomuudestaan. Sen sivustolla on yli 24 000 yksityisen puolen juristia ympäri maailmaa sekä lisäksi neuvoa-antavia ammattilaisia yli 150:stä kansallisesta hallintoalueesta.

Lisää tietoa HH Partnersin tietosuojaan liittyvästä asiantuntemuksesta:
Tietosuoja, Martin von Willebrand, Henri Tanskanen