Martin von Willebrandille arvostettu tunnustus Who’s Who Legalin Thought Leaders in Data 2022 -julkaisussa

HH Partnersin osakas Martin von Willebrand on mukana Who’s Who Legalin Thought Leaders in Data 2022 –julkaisussa yhdessä 11 muun suomalaisen juristin kanssa. Martin sai Thought Leader -tunnustuksen julkaisun informaatioteknologiakategoriassa.

Who’s Who Legalin mukaan Thought Leader -tunnustuksen saaneet ovat juristeja, jotka ovat menestyneet erityisen hyvin omalla toimialallaan tai kansallisessa tutkimuksessa. Tutkimuksen vastaajat mainitsevatkin heidät usein ensimmäisinä alansa merkittävinä niminä. Tyypillisesti noin 25–30 prosenttia oppaaseen valituista juristeista saa Thought Leader -tunnustuksen.

Lähes kahden vuosikymmenen ajan Who’s Who Legal on hyödyntänyt asiakkaiden ja juristien suosituksia valitakseen johtavia asiantuntijoita useilta eri toimialoilta ympäri maailmaa. Who’s Who Legalin Thought Leaders -julkaisu tuo yhteen maailman johtavien juristien ja asiantuntijoiden näkemyksen, asiantuntemuksen ja viisauden. Juristien haastattelujen avulla Thought Leaders -julkaisu pyrkii valaisemaan sitä, mikä tekee näistä juristeista ammattinsa huippuja. Nämä yksilöt ansaitsevat erityismaininnan heidän laajan asiantuntemuksensa ja kokemuksensa ansiosta, mutta myös heidän kyvystään innovoida, innostaa ja ylittää asiakkaidensa odotukset.

Who’s Who Legal on tunnettu oikeudellinen julkaisu, jota Law Business Research Limited on julkaissut jo vuodesta 1996 lähtien. Se julkaisee raportteja ja listauksia menestyneistä asianajajista ja toimii referenssinä oikeudellisten asiantuntijoiden löytämisessä.

Who’s Who Legal on ylpeä lahjomattomuudestaan. Sen sivustolla on yli 24 000 yksityisen puolen juristia ympäri maailmaa sekä lisäksi neuvoa-antavia ammattilaisia yli 150:ltä kansalliselta hallintoalueelta.