Asiantuntemuksemme

Toimistomme on keskittynyt teknologiasektorin transaktioihin. Useat toimistomme lakimiehet ovat työskennelleet johtavien teknologiayhtiöiden in-house-rooleissa ja ymmärtävät ICT-palvelu- ja verkkoliiketoimintaan liittyvät erityispiirteet. Yritysjärjestelyihin erikoistuneilla lakimiehillämme on laaja kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä yritysjärjestelyistä. Avustamme asiakkaitamme muun muassa osake- ja liiketoimintakaupoissa, pääomasijoitustransaktioissa, management buy-out -järjestelyissä ja joint venture -järjestelyissä. Olemme hoitaneet sekä laajoja, julkisia yrityksiä koskevia kansainvälisiä järjestelyitä että kasvuyritysten yritys- ja rahoitusjärjestelyjä.

Avustamme asiakkaitamme yritysjärjestelyprosessin kaikissa vaiheissa: yritysjärjestelyn suunnittelussa ja strukturoinnissa, due diligence -tarkastuksissa, yritysjärjestelydokumenttien laadinnassa, neuvotteluissa ja järjestelyn kohteen haltuun ottamisessa. Työoikeuden asiantuntijamme avustavat erityisesti kannustinjärjestelmien ja tietotaidon suojaamiseen liittyvissä asioissa. Ennen prosessin aloittamista pyrimme saamaan perusteellisen käsityksen kysymyksessä olevan järjestelyn syistä ja tavoitteista.

Yritysjärjestelyiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista. Alaan erikoistuneiden lakimiehemme lisäksi projektin hoitamiseen osallistuvat tarvittaessa myös toimistomme muut asiantuntijat kuten IPR-asioihin, verotukseen, teknologiaan ja tietosuojaan erikoistuneet lakimiehet.