Asiantuntemuksemme

Yritysjärjestelyt ovat toimistomme vahvaa osaamisaluetta. Erikoistuneilla lakimiehillämme on laaja kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä yritysjärjestelyistä. Avustamme asiakkaitamme muun muassa osake- ja liiketoimintakaupoissa, pääomasijoitustransaktioissa, management buy-out -järjestelyissä ja joint venture -järjestelyissä. Olemme hoitaneet sekä laajoja, julkisia yrityksiä koskevia kansainvälisiä järjestelyitä että pk-yrityksiä koskevia kotimaisia yrityskauppoja.

Avustamme asiakkaitamme yritysjärjestelyprosessin kaikissa vaiheissa: yritysjärjestelyn suunnittelussa ja strukturoinnissa, due diligence –tarkastuksissa, yritysjärjestelydokumenttien laadinnassa, neuvotteluissa ja järjestelyn kohteen haltuun ottamisessa. Ennen prosessin aloittamista pyrimme saamaan perusteellisen käsityksen kysymyksessä olevan järjestelyn syistä ja tavoitteista. Näin kykenemme antamaan asiakkaallemme hänen kaupallisia tarpeitaan parhaiten tukevaa oikeudellista apua.

Yritysjärjestelyiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää usein monipuolista osaamista. Alaan erikoistuneiden lakimiehemme lisäksi projektin hoitamiseen osallistuvat tarvittaessa myös toimistomme muut asiantuntijat kuten IPR-asioihin, verotukseen tai työoikeuteen erikoistuneet lakimiehet.

Toimistollamme on kokemusta yritysjärjestelyistä useilta eri liiketoiminta-alueilta, muun muassa teknologiasektorilta, rahoitustoiminnasta, energiasektorilta ja laivanrakennusalalta.