HH Partnersin kansainväliselle TAGLaw-verkostolle Elite-tunnustus

TAGLaw®, maailmanlaajuinen asianajotoimistojen liittouma, jossa HH Partners on jäsenenä, huomioitiin Chambers & Partnersin toimesta korkeimmalla mahdollisella oikeudellisille verkostoille ja liittoumille annettavalla ”Elite”-arvosanalla jälleen tänäkin vuonna. Tämä on neljäs kerta, kun TAGLaw on saanut ”Elite”-arvosanan sen jälkeen, kun Chambers & Partners alkoi arvioimaan oikeudellisia verkostoja ja liittoumia vuonna 2013.

TAGLaw on perustamisvuodestaan 1998 lähtien toistuvasti arvostettu yhdeksi parhaista itsenäisten asianajotoimistojen muodostamista verkostoista ja liittoumista, joita maailmassa on arviolta 170.  Chambers & Partners on päättänyt myöntää ”Elite”-tittelin ainoastaan kymmenelle parhaalle verkostolle tai liittoumalle. Yli sata TAGLaw:n jäsenyritystä on saanut lisäksi erillisiä tunnustuksia Chambers & Partnersilta. TAGLaw:ssa on nykyään yli 160 itsenäistä jäsenyritystä yli 90 maasta.

“Asiakkaamme tarvitsevat apua maailmanlaajuisesti, ja TAGLaw:n avustuksella meidän on mahdollista tarjota heille luotettavaa oikeudellista neuvontaa kaikkialla maailmassa”, kertoo HH Partnersin toimitusjohtaja Markku Korvenmaa. ”Vakiintuneet suhteemme TAGLaw:n ja sen jäsenyritysten kanssa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada tarvittavaa neuvontaa ripeästi ja kustannustehokkaasti.”

”Tämä tunnustus on kunnianosoitus jäsenyritystemme laadusta, jota kuvastavat heidän maineensa ja näkyvyytensä paikallisilla markkinoilla sekä kykynsä tarjota erinomaista asiakaspalvelua”, toteaa myös TAGLaw:n ja TAG Alliances:in presidentti ja toimitusjohtaja Richard Attisha.


TAGLAW® JA TAG ALLIANCES®

TAGLaw®  on vuonna 1998 perustettu maailmanlaajuinen yli 160 asianajotoimiston kansainvälinen liittouma. Vuonna 2017 liittoumaa huomioitiin Chambers & Partnersin toimesta korkeimmalla mahdollisella oikeudellisille verkostoille ja liittoumille annettavalla ”Elite”-arvosanalla. TAG Alliances koostuu kolmesta ryhmästä: TAGLaw:sta, TIAG®:sta (The International Accounting Group) ja TAG-SP™:sta. TIAG on kansainvälisten korkeatasoisten tilintarkastusyhteisöjen liittouma ja TAG-SP on strategisten liikekumppaneiden yhdistys. Kokonaisuutena TAG Alliances -liittoumat tarjoavat oikeudellisia, taloudellisia, kirjanpito- ja liiketoimintaa tukevia palveluita maailmanlaajuisesti. TAG Alliances käsittää noin 16.000 asiantuntijaa yli 285 jäsenyrityksestä ja 675 toimistosta yli 105 maasta. TAG Alliances palvelee kymmeniätuhansia asiakkaita kaikilta teollisuus- ja toimialoilta.


HH Partners palvelee myös sinun liiketoimintaasi kansainvälisen verkostonsa avulla kaikkialla maailmassa. Lisätietoja löydät TAGLaw-sivuiltamme sekä osoitteesta taglaw.com. Voit ottaa yhteyttä myös TAGLaw-asiantuntijoihimme Markku Korvenmaahan tai Miika Erkkilään.