Toimistomme

TAGLaw – maailmanlaajuinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma

HH Partners on jäsen TAGLaw®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 160 itsenäisen asianajotoimiston liittouma. Sen jäsenet tarjoavat kattavasti oikeudellisia palveluita asiakkaille ympäri maailman. TAGLaw on perustettu vuonna 1999 ja se on kasvanut nopeasti: tänä päivänä siihen kuuluu yli 9500 lakimiestä 400 toimistossa yli 90 maassa, joka tekee siitä yhden maailman laajimmista asianajotoimistojen liittoumista.

TAGLaw:n jäsenet on tarkoin valittu, perustuen ammattitaitoon, asiakaspalvelun laatuun, maineeseen sidosryhmien keskuudessa sekä muiden TAGLaw:n jäsenten suosituksiin. TAGLaw:n jäsenet ovat arvostettuja, joilla on tuntemusta ja ammattitaitoa paikallisista markkinoista ja vahva arvo-pohja.

TAGLaw Member Logo

TAGLaw – sitoumus laatuun

Parhaan laadun ylläpitämiseksi kaikki TAGLaw:n jäsenyritykset ovat sitoutuneet yhteisiin tavoitteisiin ja standardeihin, mukaan lukien:

  • Erinomaisten ja kustannustehokkaiden asianajopalveluiden tarjoaminen nopeasti
  • Vahvojen asiakassuhteiden ja henkilökohtaisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen; tarjotun palvelun tehostaminen liittouman jäsenten käytössä olevien kansainvälisten resurssien avulla
  • Selkeä kommunikointi asiakkaille toimeksiantojen ehdoista ja toimeksiantojen edistymisestä

Kuinka HH Partners voi palvella liiketoimintaasi?

TAGLaw:n kautta HH Partnersilla on kyky palvella asiakkaitaan maailmanlaajuisesti siellä, missä asiakasyritykset kasvavat. TAGLaw:n avulla voimme tarjoata luotettavaa ja hyväksi havaittua paikallistason tuntemusta mihin tahansa haasteeseen, missä päin maailmaa tahansa. Lisätietoja siitä, miten TAGLaw -kontaktit voivat auttaa yritystäsi, saat Markku Korvenmaalta tai Miika Erkkilältä.

TAG Alliance: Maailmanlaajuisesti suhteita omaava. Paikallisesti kunnioitettu.

TAGLaw®, TIAG® (The International Accounting Group) ja TAG-SP® (Strategic Partners) muodostavat yhdessä kansainvälisen, monialaisen liiton riippumattomista ammatillisista palveluyrityksistä, jotka tunnetaan yhdessä nimellä TAG Alliance®.

Yli 20 vuoden ajan TAG Alliancen jäsenet ovat hyödyntäneet samanhenkisten yritysten globaalia ulottuvuutta ja paikallista asiantuntemusta tukeakseen asiakkaidensa tarpeita. Yhtenä suurimmista ja arvostetuimmista monitieteellisistä liittoutumista maailmassa, TAG Alliancen jäsenet tarjoavat korkealaatuisia, kustannustehokkaita ja arvopohjaisia juridisia, kirjanpito- ja muita ammatillisia palveluita kaikilla teollisuuden ja kaupan aloilla.

TAG Alliancen jäsenyyden ansiosta jäsenyritykset voivat luottavaisesti ohjata asiakkaitaan arvostettuihin ja joustaviin ammattitaitoisiin palveluyrityksiin. TAG Alliancen jäsenet ovat arvostettuja paikallisia asiantuntijoita, joilla on vahva käsitys paikallisista liiketoimintakäytännöistä, laeista ja tavoista, ja joilla on syvälle juurtuneet suhteet yhteisöissään. Nämä vahvuudet antavat TAG Alliancen jäsenille todellisen kilpailuedun tarjoamalla saumattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen asiakkaiden globaaleihin tarpeisiin.

Huomautus: TAGLaw on kansainvälinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma, jolla on yhteiset tavoitteet ja standardit, mutta jonka jäsenet eivät ole saman tahon tai johdon kontrollissa. TAGLaw ei itse harjoita asianajotoimintaa eikä tarjoa lainopillista neuvontaa. TAGLaw kiistää kaikki vastuut tai vastuuvelvoitteet sen jäsenyritysten tekemisistä tai tekemättä jättämisistä. TAGLaw:n jäsenyritykset eivät tarjoa yhdessä asianajopalveluita, eikä niiden välillä tai kesken ole mitään sellaista yhtiösuhdetta, joka seuraisi jäsenyydestä TAGLaw:ssa.