Toimistomme

TAGLaw – maailmanlaajuinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma

TAGLaw – maailmanlaajuinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma

TAGLaw – maailmanlaajuinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma

HH Partners on jäsen TAGLaw®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 145 itsenäisen asianajotoimiston liittouma. Sen jäsenet tarjoavat kattavasti oikeudellisia palveluita asiakkaille ympäri maailman. TAGLaw on perustettu vuonna 1998 ja se on kasvanut nopeasti: tänä päivänä siihen kuuluu yli 9000 lakimiestä 300 toimistossa yli 80 maassa, joka tekee siitä yhden maailman laajimmista asianajotoimistojen liittoumista.

TAGLaw Member Logo

Kuinka HH Partners voi palvella liiketoimintaasi?

TAGLaw:n kautta HH Partnersilla on kyky palvella asiakkaitaan maailmanlaajuisesti siellä, missä asiakasyritykset kasvavat. TAGLaw:n avulla voimme tarjoata luotettavaa ja hyväksi havaittua paikallistason tuntemusta mihin tahansa haasteeseen, missä päin maailmaa tahansa. Lisätietoja siitä, miten TAGLaw -kontaktit voivat auttaa yritystäsi, saat Markku Korvenmaalta tai Miika Erkkilältä.

Erilainen liittouma – TAGLaw ja TAG Alliances™

TAGLaw on osa TAG Alliances -liittoumia, jotka koostuvat kolmesta ryhmästä: TAGLaw, TIAG® (The International Accounting Group), ja TAG-SP™. TIAG on kansainvälisten korkeatasoisten tilintarkastusyhteisöjen liittouma ja TAG-SP on strategisten liikekumppaneiden yhdistys. Kokonaisuutena TAG Alliances -liittoumat tarjoavat oikeudellisia, taloudellisia, kirjanpito- ja liiketoimintaa tukevia palveluita maailmanlaajuisesti. TAG Alliances käsittää noin 15.725 asiantuntijaa 260 jäsenyrityksessä ja 530 toimistossa yli 90 maassa ja TAG Alliances palvelee kymmeniätuhansia asiakkaita kaikilta teollisuus- ja toimialoilta.

TAGLaw – Sitoumus laatuun

TAGLaw:n jäsenet on tarkoin valittu, perustuen ammattitaitoon, asiakaspalvelun laatuun, maineeseen sidosryhmien keskuudessa sekä muiden TAGLaw:n jäsenten suosituksiin. TAGLaw:n jäsenet ovat hyvämaineisia, hinta-laatusuhteessa kilpailukykyisiä asianajotoimistoja, joilla on tuntemusta ja ammattitaitoa paikallisista markkinoista.

Parhaan laadun ylläpitämiseksi kaikki TAGLaw:n jäsenyritykset ovat sitoutuneet yhteisiin tavoitteisiin ja standardeihin, mukaan lukien:

  • Erinomaisten ja kustannustehokkaiden asianajopalveluiden tarjoaminen nopeasti
  • Vahvojen asiakassuhteiden ja henkilökohtaisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen; tarjotun palvelun tehostaminen liittouman jäsenten käytössä olevien kansainvälisten resurssien avulla
  • Selkeä kommunikointi asiakkaille toimeksiantojen ehdoista ja toimeksiantojen edistymisestä

Huomautus: TAGLaw on kansainvälinen itsenäisten asianajotoimistojen liittouma, jolla on yhteiset tavoitteet ja standardit, mutta jonka jäsenet eivät ole saman tahon tai johdon kontrollissa. TAGLaw:n jäsenyritykset eivät tarjoa yhdessä asianajopalveluita, eikä niiden välillä tai kesken ole mitään sellaista yhtiösuhdetta, kuten osakkuutta samassa yhtiössä, joka seuraisi jäsenyydestä TAGLaw:ssa. TAGLaw ei itse harjoita asianajotoimintaa eikä tarjoa lainopillista neuvontaa. TAGLaw kiistää kaikki vastuut tai vastuuvelvoitteet sen jäsenyritysten tekemisistä tai tekemättä jättämisistä.