Asianajotoimisto HH Partners

HH Partners
Asianajotoimisto
Bulevardi 7, 5. krs
PL 232
00101 Helsinki
Puh. 09 177 613

Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyt ovat toimistomme vahvaa osaamisaluetta. Erikoistuneilla lakimiehillämme on laaja kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä yritysjärjestelyistä. Avustamme asiakkaitamme muun muassa osake- ja liiketoimintakaupoissa, pääomasijoitustransaktioissa, management buy-out -järjestelyissä ja joint venture -järjestelyissä. Olemme hoitaneet sekä laajoja, julkisia yrityksiä koskevia kansainvälisiä järjestelyitä että pk-yrityksiä koskevia kotimaisia yrityskauppoja.

Avustamme asiakkaitamme yritysjärjestelyprosessin kaikissa vaiheissa: yritysjärjestelyn suunnittelussa ja strukturoinnissa, due diligence –tarkastuksissa, yritysjärjestelydokumenttien laadinnassa, neuvotteluissa ja järjestelyn kohteen haltuun ottamisessa. Ennen prosessin aloittamista pyrimme saamaan perusteellisen käsityksen kysymyksessä olevan järjestelyn syistä ja tavoitteista. Näin kykenemme antamaan asiakkaallemme hänen kaupallisia tarpeitaan parhaiten tukevaa oikeudellista apua.

Yritysjärjestelyiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää usein monipuolista osaamista. Alaan erikoistuneiden lakimiehemme lisäksi projektin hoitamiseen osallistuvat tarvittaessa myös toimistomme muut asiantuntijat kuten IPR-asioihin, verotukseen tai työoikeuteen erikoistuneet lakimiehet.

Toimistollamme on kokemusta yritysjärjestelyistä useilta eri liiketoiminta-alueilta, muun muassa teknologiasektorilta, rahoitustoiminnasta, energiasektorilta ja laivanrakennusalalta.

Yritysjärjestelyt

Lisätietoja antavat:

Kukkonen, Yritysjärjestelyt

Arto Kukkonen

 Miika Erkkilä

TAGLaw - maailmanlaajuinen liittouma

HH Partners on jäsen TAGLaw®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 145 itsenäisen asianajotoimiston liittouma...

True partnership

Toimintamme perustuu true partnership -periaatteelle. Tämä tarkoittaa sitä, että osakkaidemme omistusosuudet toimistostamme ovat yhtä suuret ja että toimiston tulos jaetaan tasan osakkaiden kesken. Yksittäisen osakkaan... (lue lisää)

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä:

email address:
Homepage:
URL:
Comment: