Asianajotoimisto HH Partners

HH Partners
Asianajotoimisto
Bulevardi 7, 5. krs
PL 232
00101 Helsinki
Puh. 09 177 613

Esa Korkeamäki

Esa Korkeamäki, ImmateriaalioikeudetOsakas, asianajaja

esa.korkeamaki@hhpartners.fi
Puhelin: +358 9 177 613
Matkapuhelin: +358 40 524 6920
Faksi: +358 9 653 873

Koulutus

Oikeustieteen kandidaatti, Helsingin yliopisto 1989

Suomen Asianajajaliiton jäsenyys

Suomen Asianajajaliitto, 1997

Asiantuntemusalueet

Immateriaalioikeudet, markkinointioikeus, riidanratkaisu, patentti-, tavaramerkki-, mallisuoja- ja tekijänoikeusasiat

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi


Esa Korkeamäki on erikoistunut immateriaalioikeuksien (tavaramerkit, mallit, tekijänoikeudet, patentit) suojaamiseen ja loukkauksiin liittyviin asioihin. Hän konsultoi yrityksiä näiden immateriaalioikeusstrategiaan liittyvissä kysymyksissä, ja hoitaa immateriaalioikeudellisia sopimusasioita, sekä erityiskysymyksiä kuten työsuhdekeksintöasioita, ja markkinointioikeudellisia asioita.

Esa edustaa asiakkaitaan yleisissä tuomioistuimissa, hallintoviranomaisissa ja markkinaoikeudessa. Hän on rekisteröity asiamies Euroopan yhteisön tavaramerkki- ja mallirekisteröintejä hoitavassa viranomaisessa OHIMissa.

Hän on usein käytetty luennoija sekä koti- että ulkomaisissa immateriaalioikeuden alan seminaareissa ja muissa koulutustilaisuuksissa. Esa on Suomen AIPPI ry:n puheenjohtaja ja on toiminut myös Suomen asianajajaliiton immateriaalioikeuden asiantuntijaryhmän puheenjohtajana vuosina 2010-2016. Hän on myös toiminut Suomen Teollisoikeudellisen yhdistyksen (STY) sihteerinä, Suomen anti-piratismiyhdistyksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä, sekä jäsenenä useissa European Communities Trademark Associationin (ECTA) ja International Trademark Associationin (INTA) komiteoissa.

Useat juridiikka-alan kansainväliset julkaisut suosittelevat hänen osaamistaan immateriaalioikeusalalla.

Ennen toimistoomme siirtymistä Esa työskenteli lakimiehenä Asianajotoimisto Heikki Haapaniemi Oy:ssä (1997-2000), Patenttitoimisto Heinonen Oy:ssä (1990-1997) ja patentti- ja rekisterihallituksen tavaramerkkitoimistossa (1989-1990). 

TAGLaw - maailmanlaajuinen liittouma

HH Partners on jäsen TAGLaw®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 145 itsenäisen asianajotoimiston liittouma...

True partnership

Toimintamme perustuu true partnership -periaatteelle. Tämä tarkoittaa sitä, että osakkaidemme omistusosuudet toimistostamme ovat yhtä suuret ja että toimiston tulos jaetaan tasan osakkaiden kesken. Yksittäisen osakkaan... (lue lisää)

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä:

email address:
Homepage:
URL:
Comment: