Toimistomme

Kansainvälinen verkostomme

Kansainvälinen verkostomme

Merkittävällä osalla toimeksiannoistamme on kansainvälinen liittymä. Olemme avustaneet sekä useita globaaleja ulkomaisia yrityksiä ja niiden suomalaisia tytäryhtiöitä että suomalaisia yrityksiä kansainvälisluonteisissa asioissa, kuten sopimusten laadinnassa ja tulkinnassa, sopimusneuvotteluissa sekä riitojen ratkaisemisessa.

Toimistomme lakimiehet ovat toimineet pitkään aktiivisesti useissa kansainvälisissä järjestöissä, kirjoittaneet artikkeleita ulkomaisiin julkaisuihin ja toimineet puhujina kansainvälisissä seminaareissa. Juristiemme osaaminen on noteerattu myös useissa kansainvälisissä asianajotoimistojen vertailuissa.

HH Partners on jäsen TAG Alliances®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 160 itsenäisen asianajotoimiston liittouma. Sen jäsenet tarjoavat kattavasti oikeudellisia palveluita asiakkaille ympäri maailman. TAGLaw on perustettu vuonna 1999 ja se on kasvanut nopeasti: tänä päivänä siihen kuuluu yli 9500 lakimiestä 400 toimistossa yli 110 maassa, joka tekee siitä yhden maailman laajimmista asianajotoimistojen liittoumista.

 

TAG Alliances

Osana vahvaa keskittymistämme teknologiajuridiikkaan olemme osa Ecomlexia, joka on Euroopan laajuinen, erityisesti sähköisen liiketoiminnan kysymyksiin ja teknologiajuridiikkaan erikoistuneiden asianajotoimistojen yhteistyöverkosto. Osallistumisemme Ecomlexiin takaa asiakkaillemme Euroopan laajuisen teknologiajuridiikan osaamisen (IT, sähköinen liiketoiminta, yksityisyyden suoja ja tietosuoja). Lue lisää Ecomlexistä.