Asiantuntemuksemme

Huolehdimme useiden yritysten oikeudellisista tarpeista kokonaisvaltaisesti ja täydennämme yritysten omien lakiosastojen osaamista erityisalueiden osaamisellamme ja kiiretilanteissa. Lakimiehillämme on monipuolinen osaaminen liiketoiminnan yleisjuridiikasta, kuten erilaisten sopimusten laatimisesta ja neuvotteluista, työsuhdeasioista ja yhtiöoikeudellisista asioista. Toimialakohtainen tuntemuksemme ja erityisalueiden osaamisemme täydentävät yleisjuridiikan osaamistamme.

True partnership -toimintaperiaatteemme ja palveluasenteemme hyödyttävät asiakastamme: tavoitteenamme on auttaa asiakastamme hallitsemaan riskinsä. Avustamme asiakastamme tämän yksittäisissä sopimus- tai muissa tarpeissa, mutta tarvittaessa konsultoimme asiakastamme myös yleisemmin, esimerkiksi auttamalla asiakastamme suunnittelemaan ja hallinnoimaan sopimusprosessejaan tai kouluttamalla asiakkaamme henkilökuntaa.

Uskomme siihen, että tekemällä palveluistamme tehokkaita ja niiden käyttämisestä mutkatonta autamme asiakkaitamme parhaalla tavalla saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa. Asiakkaidemme menestymisen myötä toimistommekin menestyy.

Neuvottelemme muun muassa agentti-, jälleenmyynti- ja lisenssisopimuksia. Autamme asiakkaitamme työ- ja johtajasopimusten sekä kannustinjärjestelmien laadinnassa ja muissa työoikeudellisissa kysymyksissä. Meillä on vankka kokemus yhtiökokouksen puheenjohtajan tehtävien hoitamisesta sekä erilaisten yhtiöoikeudellisten järjestelyjen toteuttamisesta, kuten yhtiöiden perustamisista, sulautumisista, jakautumisista ja purkamisista. Hoidamme myös julkisiin hankintoihin liittyviä toimeksiantoja sekä kiinteistöoikeudellisia asioita.