Asianajotoimisto HH Partners

HH Partners
Asianajotoimisto
Bulevardi 7, 5. krs
PL 232
00101 Helsinki
Puh. 09 177 613

Artikkelit ja tiedotteet

Euroopan suurin robottiviikkotapahtuma 21.-27.11.2016 Helsingissä

Ryhmät:
Technology
Our Firm

16.11.2016

Jaa |

Neljättä kertaa järjestettävä tapahtumaviikko kerää yhteen robotiikan ammattilaiset, toimijat ja alasta kiinnostuneet 21.-27.11.2016 Airo Islandille, Helsinkiin. Viikko koostuu avajaisista, ammattilaispäivistä ja yleisölle avoimista päivistä. Viikon avaa ministeri Anne Berner ja viikon aikana järjestetään mm. robottitanssiteoksia ja robottinäyttely.


 
Tutustu avajaisten ohjelmaan: www.robottiviikko.fi/avajaiset.
 
Media on tervetullut Robottiviikolle koko viikon ajan.
 
Toivomme ennakkoilmoittautumisia ammattilaispäiville tarjoiluiden vuoksi. Ilmoittautumiset: tuulia.hakamaki@factornova.fi. 

Asianajotoimisto HH Partners Oy on robottiviikkoa järjestävän Airo Island ry:n perustajajäsen. HH Partnersin osaamisen painopistealueita ovat muun muassa teknologia, avoin teknologia ja immateriaalioikeudet. 

Takaisin


HH Partnersin internet-sivuilla olevat kirjoitukset ovat tiedotteita tai yleisiä kirjoituksia oikeudellisista aiheista. Kirjoitukset eivät ole oikeudellisia neuvoja.

Kaikki artikkelit

 

 

 

TAGLaw - maailmanlaajuinen liittouma

HH Partners on jäsen TAGLaw®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 145 itsenäisen asianajotoimiston liittouma...

True partnership

Toimintamme perustuu true partnership -periaatteelle. Tämä tarkoittaa sitä, että osakkaidemme omistusosuudet toimistostamme ovat yhtä suuret ja että toimiston tulos jaetaan tasan osakkaiden kesken. Yksittäisen osakkaan... (lue lisää)

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä:

email address:
Homepage:
URL:
Comment: