Asianajotoimisto HH Partners

HH Partners
Asianajotoimisto
Bulevardi 7, 5. krs
PL 232
00101 Helsinki
Puh. 09 177 613

Toimistomme, asiantuntijamme

Toimistomme tarjoaa oikeudellista asiantuntemusta laaja-alaisesti. Osakkaamme ovat kukin hoitaneet oman erikoisalansa toimeksiantoja pitkään ja myös muilla toimistomme lakimiehillä on laaja kokemus erityyppisistä oikeudellisista tehtävistä.

Lakimiestemme osaaminen on tunnustettu lukuisissa tutkimuksissa. Esimerkiksi Best Lawyersin tutkimuksessa parhaista asianajajista oikeudenaloittain puolet toimistomme osakkaista luokiteltiin parhaiden asiantuntijoiden joukkoon. Määrä on korkea verrattuna mihin tahansa asianajotoimistoon.


Olemme kustannustehokkaita ja meihin on helppo ottaa yhteyttä. Kaikki lakimiehemme hoitavat itse aktiivisesti toimeksiantoja, mikä mahdollistaa sen, että asiakas voi keskustella suoraan juuri hänen asiansa parhaiten tuntevan lakimiehen kanssa. Osaamisemme ja toimintatapamme ansiosta asiakkaamme ovat vuosi toisensa jälkeen olleet erityisen tyytyväisiä palveluihimme. 

TAGLaw - maailmanlaajuinen liittouma

HH Partners on jäsen TAGLaw®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 145 itsenäisen asianajotoimiston liittouma...

True partnership

Toimintamme perustuu true partnership -periaatteelle. Tämä tarkoittaa sitä, että osakkaidemme omistusosuudet toimistostamme ovat yhtä suuret ja että toimiston tulos jaetaan tasan osakkaiden kesken. Yksittäisen osakkaan... (lue lisää)

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä:

email address:
Homepage:
URL:
Comment: