Asianajotoimisto HH Partners

HH Partners
Asianajotoimisto
Bulevardi 7, 5. krs
PL 232
00101 Helsinki
Puh. 09 177 613

Liikejuridiikan asianajotoimisto palveluksessanne

HH Partners on keskisuuri asianajotoimisto, joka palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita lähes kaikilla liikejuridiikan alueilla. Asiakkaamme ovat hyvin erikokoisia ja edustavat lukuisia toimialoja. Suomen kahdestakymmenestä suurimmasta yrityksestä (Talouselämä 500) kolmannes käyttää palveluitamme.

Toimistomme osaaminen muodostuu asiantuntijoidemme osaamisesta. Erikoisalaamme ovat oikeudenkäynnit ja riitojen ratkaisu, yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja markkinointi, teknologia sekä yrityssaneeraukset ja konkurssit.

Työskentelytapamme on avoin ja keskusteleva, mikä tukee osaamisen kertymistä ja koko toimiston asiantuntemuksen hyödyntämistä asiakkaittemme parhaaksi. Osaamisemme on tunnustettu myös useissa asianajotoimistojen vertailuja koskevissa julkaisuissa.

Arto Kukkonen
Eero Kajander
Jari Nikupaavola
Markku Korvenmaa
Martin von Willebrand
Miika Erkkilä
Alf-Ole Wanamo
Terhi Lehtopolku
Henri Tanskanen
Tapio Siilola
Esa Korkeamäki

TAGLaw - maailmanlaajuinen liittouma

HH Partners on jäsen TAGLaw®:ssa, joka on maailmanlaajuinen yli 145 itsenäisen asianajotoimiston liittouma...

True partnership

Toimintamme perustuu true partnership -periaatteelle. Tämä tarkoittaa sitä, että osakkaidemme omistusosuudet toimistostamme ovat yhtä suuret ja että toimiston tulos jaetaan tasan osakkaiden kesken. Yksittäisen osakkaan... (lue lisää)

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä:

email address:
Homepage:
URL:
Comment: